Köp- och leveransvillkor

Allmänt

Priserna uppdateras frekvent. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och för felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel.

Fraktkostnader

Minsta ordervärde är 100 kronor. Fraktkostnaden för de flesta varor är 59 kronor. Frakttillägg tillkommer om varan är skrymmande eller behöver skickas separat på egen pall. Beställningar över 500 kronor är fraktfria. Gäller ej produkter där det tillkommer frakttillägg. Observera att outlösta paket debiteras med 100 kronor.

Väljer du att hämta i butik tillkommer ingen fraktkostnad. 

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet. Du kan antingen skicka tillbaka paketet till oss eller göra ett återköp i butiken. Väljer du att skicka paketet står du för returkostnaden.

Returen ska skickas till:

Foderboden på Södertörn AB

Hantverkarvägen 42

136 44 Handen

 

Reklamation

Om du har fått fel produkt eller en defekt produkt är det viktigt att du tar kontakt med oss så fort som möjligt. Maila info@foderboden.se och skicka gärna med bild.

Miljö

För att minska vår klimatpåverkan använder vi så långt vi kan emballage vi fått från våra leverantörer.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella fel eller avvikelser i artikelinformation och produktbilder. Vi reserverar oss även för faktorer utan vår kontroll (Force majoure). Priser och sortiment kan variera mellan webshop och den fysiska butiken.

Du är alltid varmt välkommen in i den fysiska butiken där vi kan ge dig mer personlig service! Vi hjälper mer än gärna till så långt vi kan och när vi inte själva kan svara på dina frågor ger vi tips och råd hur du ska gå vidare för att få den hjälp du behöver.