Allmänt

Vid ett köp via hemsidan så står priserna angivna inklusive moms.. Vi försöker efter bästa förmåga hålla priserna på webshoppen korrekta och uppdaterade. Vi garanterar inte att priserna är korrekta eller att produkterna finns tillgängliga. Vid stora felaktigheter i pris, då det borde varit uppenbart att priset är felaktigt så så förbehåller sig Foderboden rätten att häva köpavtalet. När du gör ett köp via hemsidan så godkänner du våra köpvillkor. Betalar du med Klarna så godkänner du Klarnas villkor. Vid stora felaktigheter i pris, då det borde varit uppenbart att priset är felaktigt så så förbehåller sig Foderboden rätten att häva köpavtalet. Fraktavgifter ingår ej i priset för produkten utan tillkommer vid kassan. Fraktavgifterna varierar beroende på hur skrymmande varan är.

Fraktkostnader

Vi har en fast fraktkostnad beroende på leveranssätt, beställningar över 500 kronor är fraktfria dock kan ett frakttillägg debiteras på varor som är särskilt skrymmande, behöver skickas separat på egen pall eller av annat skäl är svår att skicka, gäller frakttillägg för en produkt så ska det stå på produktsidan. Fri frakt gäller ej produkter där det tillkommer frakttillägg. Observera att outlösta paket debiteras med 100 kronor.

Frysta varor debiteras med 195:- i frysavgift oavsett storlek på order. Vi vi garanterar minst 24 timmars frystid vid köp av minst 10kg frysfoder. Vi tar inga returer på frysfoder och leverans av frysfoder sker alltid på egen risk då vi inte kan garantera att frakt sker på given tid men vi försöker alltid se till så att fodret kommer fram i gott skick.

Väljer du att hämta i butik tillkommer ingen fraktkostnad. Med DHL gäller följande: • 1-3 vardagar
• Leverans direkt till närmaste ombud eller till din adress
• Tillgängligt i hela landet Observera att ombud på mindre orter ibland har begränsad utkörning vilket kan påverka leveranstiden.
När paketet har kommit fram till ombudet får du en avisering och kan hämta ditt paket med hjälp av svensk legitimation samt kolli-ID. Vid leverans hem så DHL bär fram paketet till första hindret på adressen. (ex. bom eller låst port), leverans utan kvittens.
Ångerrätt Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet. Du kan antingen skicka tillbaka paketet till oss eller göra ett återköp i butiken. Väljer du att skicka paketet står du för returkostnaden. Returen ska skickas till:

Foderboden på Södertörn AB
Hantverkarvägen 42
136 44 Handen

Reklamation

Om du har fått fel produkt eller en defekt produkt är det viktigt att du tar kontakt med oss så fort som möjligt. Maila info@foderboden.se och skicka gärna med bild.

Miljö

För att minska vår klimatpåverkan använder vi så långt vi kan emballage vi fått från våra leverantörer.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella fel eller avvikelser i artikelinformation och produktbilder. Vi reserverar oss även för faktorer utan vår kontroll (Force majoure). Priser och sortiment kan variera mellan webshop och den fysiska butiken. Du är alltid varmt välkommen in i den fysiska butiken där vi kan ge dig mer personlig service! Vi hjälper mer än gärna till så långt vi kan och när vi inte själva kan svara på dina frågor ger vi tips och råd hur du ska gå vidare för att få den hjälp du behöver.

Har ditt vara en skada vid utlämning så be ombudet att notera skadan, är skadan dold så fotografera det och skicka det till DHL. Mer info här under ansvar & villkor.