Jessica Nilsson

Smart-ID brickor

Känner du dig orolig för hur du skulle hitta din hund eller katt om den sprang bort? Det är många som har denna oro, men det finns flera sätt man kan öka chanserna för att djuret kommer tillbaka till rätt händer igen.

Om du känner igen dig i denna oro är ett tips att kolla in en Smart-ID bricka från WAUDOG, vilket kan minska din oro. Alla Smart-ID brickor från WAUDOG har en unik QR-kod på sig, och ger all nödvändig information till personen som hittar ditt djur.

När du köper en Smart-ID bricka, eller ett halsband eller en sele som har en Smart-ID bricka på sig, kan du snabbt och smidigt koppla ditt djurs Smart-ID bricka till en mobilapp, lägga till flera kontakter och ändra dem när som helst.

Om ditt djur springer bort och personen som hittar det skannar QR-koden på Smart-ID brickan så får du som ägare direkt en notis. Notisen inkluderar djurets exakta position, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig dit.

I mobilappen WAUDOG Smart ID kan du lägga in kontakter som upphittaren kan kontakta och som får notiser direkt när brickan skannas, samt sjukdomshistorik, allergier och dylikt så upphittaren vet om detta tills du som ägare kommit fram. Du kan ha flera husdjur inlagda samtidigt i appen.

Visste du att de flesta halsband och selen från WAUDOG kommer med en Smart-ID bricka på sig? Köp dina favoriter på vår hemsida.